GALETES NADALENQUES
Ingredients:
- 450 grams de farina
- 140 grams de sucre
- 250 grams de mantega
- 2 ous (un sencer i el rovell de l'altre)
- llevat
Per decorar-las:
Sucre de colors, boletes de sucre, fideus de colors, lacasitos petits i sucre glass.
Elaboració:
Escalfar una mica mantega perquè quedi toveta i tirar-li el sucre. Barrejar tot un una cullera.
Tirar la farina a poc a poc tamisada amb un colador i el llevat. També una mica d'essència de vainilla (és opcional).
Anar "barrejant" amb cullera o les mans durant una estona. Queda com terrós, però si es va barrejant es fa com un rotllet, s'embolica en paper film transparent i a la nevera almenys una hora.
Després es van tallant trossos i sobre paper vegetal es col·loca la pasta i amb un corró anar aplanant-lo(queda dur però en passar el corró es va escalfant i es treballa molt bé).
tots els nens les comencen a decorar amb sucre de colors, boletes de sucre de difernets colors, lacasitos petits i sucre glass.
I a menjar ....... Nyam Nyam
Els alumnes de la classe de 1r A del Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa, us desitgem BON NADAL!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada